Rihanna esitteli raikkaan meikkityylin – tämä sopii kesähelteille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on aloittanut noin kolme vuotta sitten yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Laulajan nimeä kantava meikkisarja lanseerattiin etenkin sillä kulmalla, että tuotteiden valikoimasta löytyy todella runsaasti valinnanvaraa sekä vaalea- että tummaihoisille naisille.

Nyt Rihanna esittelee Fenty Beauty By Rihanna -kanavallaan YouTubessa miten hän itse loihtii kesäisen meikkityylin. Nainen käyttää raikkaan meikin tekemiseen vain Fenty-merkkisiä tuotteita, joten sekä tähden että meikkisarjan fanit pääsevät näkemään nyt useita tuotteita käytössä. Tähti luo kasvoilleen kevyen ja luonnollisen näköisen meikin, joka saa tähden näyttämään lähes siltä kuin hänellä ei juuri meikkiä olisikaan.

Rihannalla on takanaan pitkä ura musiikin parissa. Tähti on yli kahdeksankertainen Grammy-voittaja, mutta hän ei kuitenkaan ole julkaissut uutta musiikkia vuosiin. 32-vuotiaan tähden fanit tuntuvat kuitenkin olevan mielissään siitä, että nainen pitää heihin yhteyttä sosiaalisen median avulla ja meikkeihin sekä alusvaatemerkkiinsä liittyvien julkaisujen kautta.