Selena Gomez tukee rasismin vastaista työtä – lainaa omaa Instagram-tiliään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sovelluksessa nähtiin tiistaina 2. kesäkuuta runsaasti pelkkiä mustia ruutuja aihetunnisteella #blackouttuesday. Ihmiset jakoivat sankoin joukoin sosiaalisessa mediassa lähteitä ja linkkejä, joiden avulla ihmiset voivat ryhtyä tukemaan työtä rasismia vastaan ja tukea erilaisia kampanjoita ja hyväntekeväisyyskohteita.

 

Poptähti Selena Gomez on ilmaissut tukensa rasismin vastaista työtä kohtaan, mutta hän on kuitenkin kokenut, että hänellä ei ole tarpeeksi painavaa sanottavaa asiasta. Niinpä nainen päättikin nyt lahjoittaa hyvään tarkoitukseen oman Instagram-tilinsä ja arvokkaan suuren yleisönsä.

Selena Gomezia seuraa yli 178 miljoonaa ihmistä, ja Gomez tietää, että suuri seuraajakunta on hänen suurin valttikorttinsa. Niinpä hän antaakin nyt valitsemiensa vaikutusvaltaisten tummaihoisten johtajien vallata tulevien päivien aikana naisen Instagram-tili. Gomez haluaa, että hänen tilillään jakamalla sisällöllä on oikeasti merkitystä ja tärkeät äänet pääsevät kuuluviin.