Antti Ketosen uusi kappale antaa voimaa: Me mennään tän läpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten suosikkiartisti Antti Ketonen on julkaissut koronakevään jälkeen voimabiisin nimeltään Me mennään tän läpi. Mies valmistelee parhaillaan toista albumiaan.

Antti Ketosen debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin reilu vuosi sitten. Levy nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle kaksi ja fyysisenä se oli viikon myydyin. Levyn ensimmäinen ja samanniminen single oli vuoden 2018 soitetuin radiokappale.

– Me mennään tän läpi on kunnianosoitus parisuhteelle, joka menee läpi nousuista ja laskuista. Se on myös voimabiisi ihmiskunnalle, joka luovii läpi haastavista ajoista. Me selviämme kun pidämme kiinni toivosta ja tuemme toisiamme, Antti Ketonen kuvailee musiikkivideon esittelytekstissä.