Mies pahoinpiteli tietyöntekijän suolakurkulla – saattaa joutua vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit ovat pidättäneet Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuvan miehen pahoinpitelystä, koska hän oli heittänyt tietyöntekijää suolakurkulla. Suolakurkku vahingoitti uhria.

The Smoking Gun kertoo 34-vuotiaan Christoph Herrmannsdoerferin istuneen Route 7 -tiellä kulkeneen henkilöauton kyydissä. Hän heitti auton ikkunasta suuren suolakurkun, mikä osui 59-vuotiaaseen Carl Hoffmaniin. Hoffman kertoi suolakurkun satuttaneen häntä.

Herrmannsdoerfer tavoitettiin myöhemmin. Hänet pidätettiin ja miestä odottaa oikeudenkäynti väkivallan käyttöön liittyen 20. heinäkuuta. Kyseessä ei ole miehen ensimmäinen tuomio, sillä hän on jäänyt monta kertaa kiinni rattijuopumuksesta. Hänet myös pidätettiin vuonna 2016 uhkailtuaan ensihoitajaa korkkiruuvilla.