Vloggaajan adoptiopojan luovutuksesta poliisitutkinta – lapsen olinpaikkaa selvitetään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Myka Stauffer on tällä hetkellä yksi internetin vihatuimmista naisista, koska hän antoi adoptiopoikansa uudelleen sijoitettavaksi lapsen autismiin liittyvien ongelmien vuoksi. Delawaren poliisit ovat tutkineet tapausta.

Ihmiset ovat ottaneet viranomaisiin yhteyttä, koska ovat huolissaan Huxley-pojan turvallisuudesta. Viranomaistietojen mukaan pojan uudelleensijoitus on käynnissä virallisia kanavia pitkin, eikä lapsi ole kadonnut. Sen sijaan poliisit haluavat ottaa lapseen yhteyttä, kuten myös Staufferin perheen muihin lapsiin, Daily Mail uutisoi.

Myka Stauffer nousi kuuluisuuteen juurikin adoptoituaan autistisen pojan Kiinasta. Hän kertoi perheensä arjesta avoimesti videoblogissa. Nyt ihmiset ovat raivostuneet, että nainen rahasti lapsen avulla ja sai runsaasti seuraajia. Huxley asui perheessä vuodesta 2017 saakka.