Bella Hadid ja The Weeknd jälleen yhdessä – kukaan ei osaa laskea monesko kerta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin nuorten aikuisten rakkauselämä on kuin pieni pyörivä piiri, jossa kaikki tapailevat toisiaan. On-off -suhteet ovat ennemmin sääntö kuin poikkeus. Nyt laulaja The Weeknd ja Bella Hadid ovat mitä ilmeisimmin aloittaneet seurustelun. Jälleen.

The Weeknd, eli Abel Tesfaye, on tuttu mies Bella Hadidin perheessä. Hän on tuntenut Bella Hadidin noin kymmenen vuoden ajan ja pari on seurustellut ensimmäisen kerran vuonna 2015. He erosivat seuraavana vuonna, mutta jatkoivat suhdetta vuonna 2018. Ero tuli jälleen viime vuonna.

Nyt he seurustelevat uudestaan, Us Weekly uutisoi. Parisuhteen ja uran sovittaminen voi olla vaikeaa nuorella iällä, joten rakkaus hakee uomaansa nuorten kesken. Pari on kuitenkin yhteydessä tiiviisti ja pysyneet ystävinä kaikkien vuosien ajan.