Kylie Jenner julkaisi suloisen videon serkuksista – Chicago kehui Stormin kampausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin suvun pienimmillä riittää paljon leikkikavereita oman suvun sisältä, sillä niin Kylie Jennerin kuin Kim Kardashianin ja Khloe Kardashianinkin lapset ovat lähes saman ikäisiä keskenään. Nyt Kylie Jenner on julkaissut suloisen videon, jossa serkukset leikkivät.

Kylie Jenner on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa jakamallaan videolla, jossa nähdään Kim Kardashianin tytär Chicago ja Jennerin tytär Stormi. Pikkuiset naureskelevat keskenään ja hassuttelevat istuskellessaan jonkinlaisessa kärryssä. Monien sydän on sulanut siihen miten suloisesti Chicago kiinnittää huomiota Stormin hienoon kampaukseen.

Videolla nähdään miten Chicago koskettaa Stormin hiuksia ja sanoo herttaisella äänellä, että hän pitää Stormin hiuksista. Stormi kiittää kohteliaasti saamistaan kehuista, mikä on tehnyt varmasti äidin ylpeäksi. Myös Kim Kardashian on kommentoinut videota kuvaillut serkuksia kultaisimmiksi tytöiksi.

View this post on Instagram

THESE TWO 😍🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on