Karanteeni rasittaa Kim Kardashianin ja Kanye Westin liittoa – erilaiset elämäntavat korostuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja realitykaunotar Kim Kardashian näyttävät ulos päin unelmien pariskunnalta. Kuusihenkistä perhettä koronakaranteeni ja yhdessä saman katon alla vietetty aika on kuitenkin alkanut rasittamaan.

Kanye Westillä ja Kim Kardashianilla on neljä alle kouluikäistä lasta, joista nainen huolehtii omien töidensä ja lakiopintojensa ohella. Kardashian herää myös joka aamu varhain, että hän ehtii treenaamaan ennen kuin päivä lasten kanssa alkaa. Karanteenissa vietetty aika on korostanut erityisesti sitä miten erilainen rytmi avioparilla on.

Kanye West työskentelee myöhään musiikkinsa parissa ja menee paljon myöhemmin myös nukkumaan kuin hänen vaimonsa. Tämä tarkoittaa automaattisesti sitä, että hän myös herää myöhemmin. Us Weekly -sivuston mukaan heidän erilaiset elämäntapansa ja rytminsä korostuvat nyt karanteenissa, mikä on aiheuttanut jännitteitä avioparin välille.

Aiemmin pariskunnan kerrottiin viettävän aikaa eri puolilla isoa kartanoaan sen vuoksi, että heidän lastensa ei tarvitsisi todistaa avioparin jatkuvaa riitelyä. Tällä hetkellä Kanye West on kuitenkin tehnyt parannuksia ja yrittää auttaa Kim Kardashiania hoitamalla välillä lapsia yksin ja suomalla naiselle näin myös enemmän omaa aikaa.