Myllyn Paras aloitti torttuliven! Ensi joulun tortut tehdään jo nyt

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni suomalainen nauttii tällä hetkellä lämpenevistä ja aurinkoisista kesäsäistä ja suunnittelee tulevaa juhannusta. Myllyn Paras -tehtaiden katse on kuitenkin jo tulevassa joulussa, jota onkin alettu jo kovaa vauhtia valmistelemaan.

Myllyn Paras on aloittanut tänään Facebook-kanavallaan suoran lähetyksen, jossa nähdään miten torttutaikinalevyt valmistuvat. Videolla nähdään miten taikinalevyt liikkuvat hihnalla kohti pakkauspistettä. Torttulevyjen liikkuminen näyttää yllättävän vangitsevalta.

Moni perhe valmistaa joulutortut juuri Myllyn Paras -merkin torttutaikinasta. ”Torttutaikinaa syntyy Myllyn Parhaan hihnalla 35.000 kiloa päivässä, joten se ei lopu kesken”, videon kuvauksessa todetaan. Torttulive on käynnissä aina kello kahteen saakka tänään 10. kesäkuuta.

Torttulive: Juhannus on vasta tulossa, mutta joulua tehdään nyt! 🌼🎄 Torttutaikinaa syntyy Myllyn Parhaan hihnalla 35 000 kiloa päivässä, joten se ei kesken lopu. Laita sydän, jos tortut kuuluvat jouluusi. ❤️ Suora lähetys hihnalta klo 10-14. Lämmintä kesää ja makoisaa joulua! #myllynparas #torttulive

Publiée par Myllyn Paras sur Mardi 9 juin 2020