Puhelinhuijari päätyikin huijatuksi – ääninäyttelijä esitti puhelinvastaajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhelinhuijarit ovat olleet viime vuosina yleinen ongelma. Huijarit keksivät koko ajan uusia tapoja höynäyttää uhrejaan, jotka monissa tapauksissa ovat hyväuskoisia vanhuksia.

Ääninäyttelijänä työskentelevä Youtube-tähti IRLRosie on päättänyt antaa puhelinhuijarien maistaa omaa lääkettään. Naisen taitojen ansiosta huijaustarkoituksissa soittavat tahot ovatkin päätyneet itse huijattaviksi.

IRLRose esittelee tyyliään huijata puhelinhuijareita esimerkiksi Redditissä hiljattain levinneellä videolla. Siinä hän väittää huijarin voittaneen 500 dollarin lahjakortin. Lahjakortin koodi paljastuukin kuitenkin lopulta alatyyliseksi viestiksi soittajalle.

 

I’m a voice actor, messing with Scammers again! 😂😂😂 from funny