Finnkino avaa elokuvateattereita kesäkuun lopusta alkaen – turvatoimia tehostettu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvia päästään jälleen katselemaan Finnkinon teattereissa kesäkuun lopusta alkaen. Ketju on ilmoittanut avaavansa elokuvateattereita asteittain ja tehostetuin turvatoimin.

Ensimmäiseksi Finnkino avaa Helsingin Tennispalatsin, Itiksen ja Turun Kinopalatsin teatterit 24. kesäkuuta. Loput elokuvateatterit avataan porrastetusti heinäkuun aikana.

Yhtiön uusissa turvaohjeistuksissa huomiota on kiinnitetty turvaväleihin ja tilojen siisteyteen. Asiakkaita kehotetaan ostamaan liput etukäteen verkossa ylimääräisen kohtaktin välttämiseksi. Näytösten paikkoja tulee myyntiin rajoitettu määrä yleisön turvavälien varmistamiseksi.

Finnkinon avajaisohjelmistossa nähdään animaatioelokuva Samsam, kauhuelokuva Brahms: The Boy 2 ja jo aikaisemmin tänä vuonna ensi-iltansa saaneita elokuvia. Valkokankaalla tullaan myös näkemään erikoisnäytöksiä suosikkielokuvista kuten Inception, Interstellar, Dunkirk ja Imperiumin vastaisku. Näytösten lipunmyynti ajalle 24.6.-30.6. alkaa 10.6.