Rita Ora seksikkäänä treenikuvissaan – tiivisti fitness-elämäntavan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on viettänyt korona-aikoja uuden musiikin työstämisen parissa maaseudulla. Kaikki laulajan aika ei ole kuitenkaan kulunut pelkän työnteon parissa.

29-vuotias Ora ilahdutti fanejaan jakamalla Instagramissa kuvia treenaamisesta ja sen seurauksista. Varsinainen kuntoilu vaikutti kuitenkin olevan kuvien toissijainen pointti, kiitos tähden paljastavan topin.

– Pysy liikkeellä, Ora kirjoitti kuvatekstissä.

Rita Ora muutti lapsena perheineen Lontooseen pakolaisena Kosovosta. Tähti kirjoittikin taannoin Instagramissa koskettavan tekstin lapsuudestaan ja siitä, kuinka sopeutumiseen liittyvistä haasteista huolimatta oli hienoa voida syödä jäätelöä puistossa turvallisesti. Ora toivoikin myös muiden ihmisten saavan mahdollisuuden varttua aikuisiksi turvallisessa ympäristössä.

View this post on Instagram

Keep moving.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on