Delilah Belle bikinikuvissaan – juhli näyttävästi synttäreitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee toisinaan myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin.

Kumpikin tytär on tehnyt lupaavaa mallin uraa. Nyt Delilah Belle poseerasi omalla Instagram-kanavallaan vähäpukeisena. 22 vuotta täyttänyt kaunotar halusi juhlistaa syntymäpäiväänsä ja esitellä samalla sitä miltä hän näyttää tällä hetkellä bikineissä.

View this post on Instagram

22

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

Delilah Belle Hamlin poseerasi todella seksikkäästi kuvissa, joissa nuori kaunotar nähdään seeprakuvioisessa uima-asussa. Uima-asu vaikuttaa aluksi bikineiltä, mutta ylä- ja alaosa näyttävät kuitenkin olevan kiinnittyneitä toiselta sivulta toisiinsa. Nainen on saanut lukuisia ylistäviä kommentteja ja syntymäpäiväviestejä kuviin, joissa malli esittelee ruskettunutta vartaloaan.