Naisen katoaminen lavastettiin vankeustuomion pelossa – piilotteli päiväkausia komerossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen West Virginiassa asuva pariskunta on pidätetty heidän yritettyä lavastaa naisen katoamisen. Julia ja Rodney Wheelerin tavoitteena oli pitää hänet poissa vankilasta.

Rodney ja pariskunnan 17-vuotias poika ilmoittivat Julian kahdonneeksi sunnuntaina. Perheen mukaan nainen oli pudonnut näköalatasanteelta jokeen paikallisessa luonnonpuistossa. Vuorokausia jatkuneiden etsintöjen jälkeen Julia löydettiin hengissä.

Jokeen putoamisen sijaan vaimo oli piilotellut kotinsa vaatekomerossa. Naisen katoaminen oli lavastettu, jotta hän välttäisi mahdollisen vankeustuomion myönnettyään aikaisemmin syyllistyneensä terveydenhuoltopetokseen. Nyt sekä Juliaa että Rodneytä syytetään muun muassa salaliitosta ja viranomaisille valehtelusta, uutisoi Associated Press.