Nicki Minaj ja 6ix9ine kohahduttavat tuoreella musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikostuomio ja vasikan maine eivät vaikuta juurikaan hidastaneen räppäri Tekashi 6ix9ineä. Nyt hän on yhdistänyt voimansa menestyksekkään hiphop-tähti Nicki Minajin kanssa uuden Trollz-kappaleen muodossa.

Youtube

Kohun aiheuttaminen ei ole vierasta kummallekaan räppärille, eikä Trollzin tuore musiikkivideo ole poikkeus. Eniten kulmakarvoja värikkäällä videolla kohottanee tosin Nicki Minaj. Tähti nähdään musiikkivideolla rinnat paljaana, vain värikkäät tasselit nännien peitteenä.

Tekashi 6ix9ine suorittaa parhaillaan rikostuomiotaan kotiarestin muodossa, sillä hän pääsi kotiinsa vankilasta koronaviruksen riskiryhmään kuulumisen johdosta. Hän tulee suorittaneeksi tuomionsa näillä näkymin elokuussa.