BB-hottis Leina Ogihara tyrmäävänä bikineissä Jätkäsaaressa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tuotantokaudelta vuonna 2012 tutuksi tullut Leina Ogihara on nähty myös muun muassa Lordin ja Mokoman musiikkivideoilla sekä Miss Helsinki -kilpailussa. Ravintoloitsijana toimiva Leina nähdään usein kuumissa kuvissa sosiaalisen median palveluissa.

Tällä kertaa Leina nähdään poseeraamassa Jätkäsaaressa sijaitsevan kerrostalon katolla bikineissä. Tyrmäävän upeassa kuvassa kurvitar nautiskelee kesän ensimmäisistä todellisista kesäkeleistä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Leina nähtiin taannoin bikineissä myös Mokoma-yhtyeen Hei hei heinäkuu -kappaleen musiikkivideolla ja lisäksi hän esiintyi päätähtenä Lordin Hard Rock Hallelujah -jättihitin musiikkivideolla, joka keräsi aikoinaan miljoonia katselijoita.