Blac Chyna jälleen oikeudessa vuokraisännän kanssa – vaatii vuokratakuun palauttamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna nousi kuuluisuuteen seurusteltuaan Kardashianien klaaniin kuuluneen Robin kanssa. He saivat oman televisio-ohjelman ja lopulta myös yhteisen lapsen. Blac Chyna on sittemmin viettänyt tuntikausia oikeudessa riidellen Kardashianien kanssa, mutta myös entisen vuokranantajansa kanssa.

Kohumalli vuokrasi taannoin kuuden makuuhuoneen asuntoa Studio Citysta, Los Angelesista. Asunnon vuokra oli 16.000 dollaria kuukaudessa. Sopimus oli tehty 31. maaliskuuta 2019 saakka, mutta Chyna muutti kiinteistöstä jo marraskuussa 2018. Hän lopetti tällöin myös vuokrien maksamisen.

uokranantaja Michael Kremerman joutui hakemaan maksamattomia vuokria oikeusteitse. Kokonaislasku oli 48.546 dollaria, mutta Blac Chyna joutui myös maksamaan miehen oikeudenkäyntikulut, joten summa nousi yhteensä 72.000 dollariin. Nyt Blac Chyna on jälleen oikeudessa saman miehen kanssa.

Tällä kertaa Blac Chyna vaatii mieheltä aikoinaan maksamaansa takuusummaa takaisin. Hän maksoi vuokravakuuksia yhteensä 25.000 dollaria ja Blac Chynan laskuopin sekä asianajajien mukaan summa on tänä päivänä 50.000 dollaria. Kremerman on myynyt asunnon viime vuoden maaliskuussa 4,55 miljoonalla dollarilla. Oikeus päättää summasta 26. kesäkuuta, Page Six uutisoi.