Puisto kannustaa pitämään turvavälit – nurmikkoon piirrettiin kehät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka koronarajoituksia ollaan vähitellen löysentämässä monissa maissa, kehotetaan ihmisiä silti pitämään järki päässä julkisilla paikoilla liikkuessa. Tärkeää on edelleen esimerkiksi turvavälien säilyttäminen muihin.

Moni haluaa viettää keväisiä ja kesäisiä päiviä puistoissa koronapandemiasta huolimatta. Niinpä New Yorkin Williamsburgissa sijaitsevassa Domino Parkissa otettiin käyttöön luovat keinot kannustamaan vierailijoita pitämään sopiva turvaväli kanssaihmisiin. Keinotekoiselle nurmikolle piirrettiin valkoisella maalilla kehiä, joiden sisäpuolella ihmisiä suositellaan pysymään.

Kehät ovat Dezeen-sivuston mukaan halkaisijaltaan 2,4 metrin kokoisia, joten niiden sisälle mahtuu ainakin 2-3 henkeä. 1,8 metrin päässä toisistaan sijaitsevia kehiä on puistossa yhteensä 30 kappaletta.