Kissan erikoinen tapa syödä hämmentää – kerralla suun täyteen ruokaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillain lemmikeillä on niiden lajitovereista eroavia outoja tapoja, jotka herättävät hämmennystä omistajista. Joissain tapauksissa erikoiset tavat voivat kertoa eläinten menneisyydestä.

Twitterissä viraalina levinneellä videolla ihmetellään kotikissan erikoista tapaa syödä. Se avaa suunsa suureksi ja ahtaa kerralla suunsa täyteen kuivaruokaa. Vaikka näkyä voisi kuvailla koomiseksi, huomautti osa Twitter-käyttäjistä tavan voivan kieliä lemmikin rankasta historiasta ja huonoista kokemuksista.

Erään videoon vastanneen käyttäjän mukaan kissa saattaa syödä erikoisella tavalla, mikäli se on kasvanut villinä ilman kotia. Hänen mukaansa kissat kannattaa tässä tapauksessa ruokkia eri paikoissa jotta ne ymmärtävät, ettei kukaan ole varastamassa niiden ruokia. Muussa tapauksessa ahmiminen voi johtaa äärimmäisen ylipainon kertymiseen.