Tatuointiliike peittää rasistiset symbolit ja jengimerkit ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huonoista menneisyyden elämänvalinnoista kielivien tatuointien ei tarvitse olla ikuisia. Eräässä Yhdysvaltojen Kentuckyssä sijaitsevassa tatuointiliikkeessä ne peitetään asiakkaiden pyynnöstä ilmaiseksi.

Gallery X Art Collectiven tatuointitaiteilijat Jeremiah Swfit ja Ruyn King peittävät rasistiset symbolit ja jengimerkit ilmaiseksi uusilla tatuoinneilla. Kingin mukaan idean taustalla oli tatuoijien halu osoittaa tukensa mustien oikeuksille ajavalle Black Lives Matter -liikkeelle.

– Mikä tahansa vihasymboli tatuointina on mahdotonta hyväksyä. Monet eivät tienneet nuorina paremmin, minkä ansiosta heidän kehoonsa jäi virheitä. Haluamme että jokaisella on mahdollisuus muuttua, King kuvailee CNN-uutissivustolle.

– Meillä kävi mies, jolla oli valtava hakaristitatuointi eikä hän voinut koskaan riisua paitaa lastensa nähden. On hienoa nähdä ihmisten haluavan muuttua parempaan suuntaan. Se saa minut tunteelliseksi, tatuoija paljastaa.

This goes for you that have gang tattoos as well.Gallery X Art Collective would like to extend the offer to change your…

Publiée par Gallery X Art Collective sur Dimanche 7 juin 2020