Tortilla oli osua vauvan kasvoihin – äidin salamannopeat refleksit pelastivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin haaste, jossa vanhemmat kuvasivat videolle tilanteen, jossa he heittävät vauvan kasvoille juustosiivun. Eräs isä ajatteli hieman muuttaa konseptia ja heittää lastaan tortillalätyllä.

YouTube-videolla nähdään miten perheenisä on heittämässä lastaan tortillalätyllä kasvoille. Äiti ei kuitenkaan ole innostunut ideasta, koska hän haluaisi pitää ruokailuhetken rauhallisena. Naisen vastustelemisesta huolimatta mies on alkanut kuvaamaan videota ja heittää tortillan lasta kohti.

Perheenäiti oli kuitenkin hyvin valppaana omaa tortillaansa valmistellessaan ja hän huomasi heti kun mies oli heittämässä lättyä. Naisen salamannopeiden refleksien ansiosta hän sai tortillan kiinni ilmasta juuri ennen kuin se osui vauvaan, minkä ansiosta pikkuinen selvisi tilanteesta säikähdyksellä.