BB-kaunotar Marianne Kallio esittelee muhkeaa poveaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjoista alunperin tunnetuksi tullut televisiojulkkis Marianne Kallio nähtiin taannoin poikkeuksellisen rohkeissa mainoksissa, kun hän oli riisunut vaatteensa Horror-Shop -nimisen alakulttuurityylejä edustavan verkkokaupan mainoskuviin. Kurvien peittona nähtiin vain remmejä ja ketjuja. Sittemmin rohkeita kuvia on riittänyt somen täydeltä, eikä loppua näy.

View this post on Instagram

🌹 #finnishgirls #goodvibes #strongwomen

A post shared by ᴍᴀʀɪᴀɴɴᴇ ᴋᴀʟʟɪᴏ (@neitikallio) on

Kallio on viime aikoina poseerannut paljastavissa kuvissa erityisesti Instagram-kuvissaan, joiden pääosaan nousee erityisesti hänen silikonilla tuunatut muhkeat rintansa. Marianne näyttää nauttivan saamastaan huomiosta, joten kuvia riittää varmasti jatkossakin. Jättimäinen silikonipovi on nykyisin niin tunnettu, että se on kuin Kallion tavaramerkki julkkismarkkinoilla.