Veteraanipunkkarin nuori rakas – ikäeroa 29 vuotta!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Englannissa asuva pariskunta herättää huomiota kaikkialle minne he menevätkin. Syynä on parin huomattava ikäero, sillä Laura-Marie on 29 vuotta nuorempi kuin hänen miehensä David. Pari tapasi sattumalta.

Reilun 1,5 vuoden ajan seurustelleet Laura-Marie ja David tapasivat Facebookissa. Anarkistipunkkariksi itseään tituleeraava 52-vuotias David valloitti nuoren naisen sydämen heti. Valitettavasti 23-vuotiaan Lauran perhe vaatii vielä totuttelua ajatukseen, että hänen miehensä on huomattavasti iäkkäämpi.

Pari on saanut ikäviä kommentteja osakseen sosiaalisessa mediassa. Laura-Marie sanoo, että he ovat siitäkin huolimatta aito pariskunta ja he rakastavat toisiaan hyvin paljon. He aikovat nauttia niin kauan toisistaan kuin heillä on siihen sallittu vuosia.