Rosanna Kulju seksikkäässä kuvassa: ”Arvatkaa mun horoskooppimerkki”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rosanna Kulju kruunattiin vuonna 2015 Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi. Pari vuotta sitten Kulju alkoi myös itse pyörittämään kilpailua Martina Aitolehden myytyä kilpailun omistajuuden nuorelle naiselle. Nyt 28-vuotias Rosanna Kulju poseeraa näyttävässä kuvassa.

Rosanna Kulju julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen upean kuvan, jossa nainen nähdään hyvin ruskettuneena. Missikaunotar pyytää kuvan yhteydessä seuraajiaan arvaamaan mikä naisen horoskooppimerkki on. Ilmeisesti yhteys leijonaan on selvä naisen pitkien lämpimän sävyisen hiusten ja kauniisti päivettyneen ihon ansiosta.

Rosanna Kulju on näyttävän näköinen nainen, joka on avoimesti kertonut tekemistään kauneusleikkauksista ja toimenpiteistä. Ilta-Sanomien mukaan Kulju on ottanut silikonirinnat, täytettä huuliinsa ja Botoxia otsaansa. Näiden lisäksi naisen kulmakarvoja on nostettu ja poskia sekä silmänalusia täytetty. Kasvohoitojen yhteydessä Kulju on ottanut kasvoihinsa myös mesolankoja, joiden avulla kaunotar haluaa terävöittää leukalinjaansa.