Empire State Buldingin huippu muutettiin hätätilasireeniksi – kuin Sormusten Herran Sauronin silmä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin asukkaita on tällä viikolla kohdannut erikoinen ja jopa karmivaksi kuvailtu näky. Kuuluisan Empire State Building -pilvenpiirtäjän huippu on muutettu punertavana hohtavaksi hätäsireeniksi.

Normaalisti valkoisena hehkuvat valot saivat rinnalleen punaisena rakennuksen huipulla ambulanssin hätäsireenin tai majakan tavoin pyörivän valon. Empire State Realty Trustin mukaan kyseessä on kunnianosoitus terveydenhoitoalan työntekijöille ja muille pandemiaa vastaan taisteleville.

Hyvästä tarkoitusperästä huolimatta tempaus ei ollut kaikkien mieleen, ja monet kommentoivat sen vain lietsovan paniikkia sekä stressiä. Toiset puolestaan vertasivat näkyä J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -kirjojen ja niiden elokuvaversioiden valtavan tornin päältä tuijoittelevaan Sauronin silmään.