Devin Brugman osoitti miten sensuellisti kirjaa voi lukea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta.

View this post on Instagram

Act Natural 🤎 @mondayswimwear by @emmabella_

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Nyt koronakaranteenissa jo kuukausia elänyt Brugman poseeraa kauniissa kuvassa Los Angelesissa, jossa hän nautiskelee kuvassa kirjasta niukkoihin bikineihin sonnustautuneena. Tässä asussa kirjaa kelpaakin varmasti lukea.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.