Ladan takarenkaat korvattiin metallisilla jaloilla – hämmentävä lopputulos

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu venäläinen Youtube-kanava Garage 54 tunnetaan videoista, joissa autoja muokataan mitä erikoisimmilla tavoilla. Tuoreella videolla Lada tuunataan melkoisesti perinteisesti poikkeavilla takarenkailla.

Sedan-mallisen Ladan takarenkaat korvataan videolla eräänlaisilla metallisilla jaloilla. Garage 54:n väki saa projektiaan varten hieman apua toiselta autokorjaamolta jolla on käytössään CNC-plasmaleikkuri.

Lopputulosta esitellään yli 20-minuuttisella videolla noin 10 minuutin kohdasta eteenpäin. Hämmästyttävän Mad Max -tyylisen uuden ulkoasun saanut Lada kulkee kyllä eteenpäin metallisilla jaloilla, joskin ei järin kovaa vauhtia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.