Nicole Scherzinger täytti vuosia – 42-vuotias kaunotar bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger päivittää usein näyttäviä kuvia ja videoita omalle Instagram-kanavalleen. Hetki sitten nainen liittyi myös nuorten suosimaan TikTok-sovellukseen, jonne kaunotar onkin julkaissut jo useampia tanssivideoita.

Nicole Scherzinger julkaisi nyt hänen Instagram-tilillään kuvia, joissa nähdään miten nainen juhli 42-vuotissyntymäpäiväänsä. ”Vuosien täyttäminen ei ole ikinä tuntunut näin hyvältä”, tähti kommentoi merkkipäiväänsä, jota hän sai viettää 35-vuotiaan poikaystävänsä Thom Evansin kanssa jahdilla.

Kuvissa nähdään miten upeissa puitteissa nainen oli viettänyt syntymäpäiviään Portugalissa. Pariskunta juhli kaksin jahdilla ja nautti auringosta sekä toistensa seurasta kauniissa merimaisemissa. Kuvissa Nicole Scherzingerillä on yllään punaiset bikinit, jotka todistavat sen, että tähti on edelleen hämmentävän hyvässä kunnossa.