Kissa joutui pyykkikoneeseen – selvisi 12 minuutin pesuohjelmasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissoilla on paha taipumus päätyä paikkoihin, joihin ne eivät kuulu. Taannoin Australiassa uteliaisuus oli koitua kissan kohtaloksi sen jouduttua ansaan pyykkikoneeseen.

Oscar-niminen kissa oli valinnut torkkumispaikakseen pesukoneen, eikä omistaja ollut huomannut lemmikkiä käynnistäessään sen. Kissapoloinen oli koneen sisällä 12 minuutin kuuman pesuohjelman ajan. Koska pesukoneen luukku oli lukittuna, ei lemmikinomistaja Amanda Meredith voinut muuta kuin seurata Oscarin koettelemusta sen ikkunan läpi.

Omistajan mukaan erittäin pehmeän tuntuisena pesukoneesta pelastettu Oscar toimitettiin nopeasti eläinlääkärin hoivaan. Kissa kuitenkin pääsi takaisin kotiinsa ABC-uutissivuston mukaan jo 24 tuntia myöhemmin. Eläinlääkärin mukaan kyseessä ei ole ainutlaatuinen tapaus, sillä kissat päätyvät helposti nukkumaan pesukoneiden sisään niiden luukkujen ollessa auki.

 

https://twitter.com/ellinjaa/status/1278619166224683008