Sara Sieppi ja Jutta Gustafsberg yhteistyöhön – perustivat yhdessä sisustusverkkokaupan

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi ilmoitti juuri, että hänet tullaan näkemään uudella Iholla-realitysarjan tuotantokaudella. Nyt tähti ilmoitti myös toisen suuren uutisen, jossa Sieppi paljasti tehneensä täysin uuden aluevaltauksen.

Sara Sieppi ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan, että hän on perustanut uuden verkkokaupan valmentaja Jutta Gustafsbergin kanssa.

– Kun haaveita sanoo ääneen, silloin esimerkiksi joku kova businesswoman Jutta Gustafsberg saattaa laittaa viestiä, että pitäiskö laittaa pystyyn sisustusverkkokauppa!, tähti hehkuttaa Instagram-julkaisussaan.

Sara Sieppi on jo pitkään herättänyt ihastusta kuvillaan, joissa on päästy näkemään myös naisen upeaa kotia. Etenkin Siepin boheemi sisustustyyli on saanut paljon kehuja osakseen. Siepin ja Gustafsbergin Raffia-verkkokauppa tarjoilee juurikin boheemiin sisustustyyliin sopivia kauniita tuotteita, jotka naiset ovat itse valikoimaansa valinneet.

View this post on Instagram

kaupallinen yhteistyö:@swiffer Joku fiilistelee uutta golf-mailaa, mä moppia!😂🔥 En oo varma, pitääks mun olla jotenkin huolissaan tästä mun lempiharrastuksesta. Sen lisäks, että mulla käy siivooja joka toinen viikko – taittelen lakanoita vartin aamulla, päivällä vähän pölyhuiskuttelen ja illalla moppailen. Esittelin stoorissa mun siivouksen Survival kitin. Näillä skilsseillä(tuotteilla) saat himasta kuudessa minuutissa freshin, ja sitä parempaa puoliskoa on helppo huijaa ”mul meni koko päivä” -jutuilla, vaik todellisuudessa pötköttelit sohvalla lukemassa quoteja ja mussuttamas teidän karkkivarastoja. Itsehän huijasin äitiä. Paras fiilis, kun koti kiiltää🍋

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on