Ghislaine Maxwellin pelätään kuolevan vankilassa – lakanat ja vaatteet poistettiin sellistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

FBI pidätti viime viikolla brittiläisen seurapiiritähti ja Jeffrey Epsteinin ex-tyttöystävä Ghislaine Maxwellin, jonka epäillään välittäneen alaikäisiä tyttöjä hyväksikäytettäväksi. Taannoin hänen paljastettiin valmistautuvan suurnimien ilmiantamiseen oman tuomionsa lyhentämiseksi.

Nyt viranomaisten kerrotaan takavarikoineen Maxwellin lakanat ja vaatteet vankilassa. Jatkuvasti valvonnan alla olevan seurapiiritähden täytyy jatkossa pukeutua sellissään paperisiin vaatteisiin ja nukkua paljaalla patjalla. Syynä vaatteiden ja lakanoiden viemiselle on Associated Press -uutistoimiston mukaan se, että Maxwellin pelätään Epsteinin tavoin tappavan itsensä tai joutuvan vankilassa henkirikoksen kohteeksi.

Jeffrey Epstein löydettiin viime elokuussa hirttäytyneenä ollessaan tutkintavankeudessa alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista syytettynä. Vaikka kuolema julistettiin virallisesti itsemurhaksi, levisi tapauksesta nopeasti teorioita joiden mukaan Epstein olisi murhattu. Sekä Epstein että Ghislaine Maxwell on yhdistetty lukuisiin vaikutusvaltaisiin ja rikkaisiin ihmisiin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.