Katy Perry julkaisi uuden Smile-nimisen kappaleen – tulevan albumin nimikkoraita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry elää tällä hetkellä onnellista aikaa elämässään. Hän odottaa esikoista kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa ja hän on julkaissut uutta musiikkia, joka menestyy hyvin. Nyt nainen julkaisi jälleen uuden kappaleen, joka on jo kolmas raskausaikana julkaistu single.

Juuri kaikkiin toistopalveluihin ilmestynyt Smile-niminen kappale on nimikkoraita naisen tulevalta albumilta, joka julkaistaan 14. elokuuta. Kappale on naisen mukaan kirjoitettu synkimpänä ajanjaksona hänen elämässään kun hänestä tuntui, että hän oli kadottanut hymynsä.

Katy Perry avautui hetki sitten siitä miten hän koki pohjan elämässään muutama vuosi sitten. Tällöin hän erosi Orlando Bloomista, joka on nyt tulevan esikoistytön isä ja myös artistin tuleva aviomies. Tällä hetkellä 35-vuotias Katy Perry kuitenkin nauttii elämästään ja uuden musiikkinsa hyvästä menestymisestä.