Sia teki yllätyspaljastuksen – tähdestä tuli isoäiti 44-vuotiaana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisen laulaja-lauluntekijä Sian perhe kasvaa entisestään. Tähden mukaan hänestä on tullut isoäiti vasta 44-vuotiaana. Sia adoptoi viime vuonna kaksi tuolloin 18-vuotiasta poikaa, jotka olivat putoamassa pois sijaiskotijärjestelmästä ikänsä vuoksi.

Nyt toinen tähden adoptiolapsista on saanut omia lapsia.

– Nuorempi poikani sai juuri kaksi lasta. Olin alkuun järkyttynyt mutta nyt olen sujut sen kanssa. He kutsuvat minua mummoksi. Yritän saada heidät kutsumaan minua Loveyksi Kris Jennerin tavoin, Sia paljasti Zane Lowen Apple Music -ohjelmassa.

Sian mukaan hän adoptoi sijaiskotijärjestelmässä varttuneet nuorukaiset, jotta he voisivat saada tasapainoisemman elämän. Sia tunnetaan muun muassa Chandelier-jättihitistään. Muusikko on myös tehnyt kappaleita lukuisille muille artisteille.