Cristiano Ronaldo villitsi fanit vatsalihaksillaan – otti rennosti aurinkotuolilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo elää hyvin terveellistä ja kurinalaista ammattiurheilijan elämää. Tämä näkyy myös selvästi hänen ulkonäössään, joka on päästä varpaisiin ollut aina hyvin huoliteltu ja siisti. Nyt mies villitsi fanejaan kuvalla, jossa hän makoilee rennosti aurinkotuolissa.

Cristiano Ronaldo julkaisi itsestään kuvan, jossa mies ottaa aurinkoa kukkakuviollisissa uimahousuissaan. ”Lataudun”, Ronaldo kirjoitti kuvatekstiinsä, jonka aurinko-emoji antaa ymmärtää, että mies saa voimaa auringon lämmöstä. 

Cristiano Ronaldon kuvassa ihmisten huomio on kiinnittynyt heti rautaisiin vatsalihaksiin, joita ei voi olla näkemättä. Jalkapalloilija taitaa itsekin tietää, että kuva on melko flirttaileva, minkä vuoksi hän oli lisännyt 229 miljoonan faninsa iloksi vielä silmää iskevän hymiön kuvatekstiinsä.

View this post on Instagram

Recharge 🔋☀️😉💪🏼

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on