Nainen keksi nerokkaan tavan leikata koiran kynsiä – maapähkinävoita omaan päähän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien kynsistä huolehtiminen voi olla todellinen työmaa. Monet lemmikit pakenevat jo siinä vaiheessa kun omistaja ottaa sakset esiin, eikä varsinainen kynsien leikkuu suju ilman ilmoille raikuvia ärräpäitä.

Lindsey Shelton on kuitenkin keksinyt nokkelan tavan helpottaa koiransa kynsien leikkaamista. Hän esitteli sitä tuoreella videollaan, joka on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Sheltonin salaisuus on oman pään velelu maapähkinävoilla.

Videon aluksi nainen pukee päähänsä muovisuojan, johon hän valelee ksylitolitonta maapähkinävoita. Scmidt-nimisen koiran kynsien leikkaaminen sujuu yllättävän helposti koiran keskittyessä nuolemaan herkkua kumartuneen omistajansa pään päältä. Toimenpide vaikuttaa viihdyttävän myös Sheltonin poikaystävää.

 

https://www.instagram.com/p/B_IgOB0DByQ/