Ashley Graham nauttii äitiydestä – julkaisi videoita ihanista hetkistä vauvan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nyt nainen on vähitellen palannut omien töidensä pariin ja tehnyt jälleen töitä mallina esiintyen esimerkiksi Harper’s Bazaar -lehden kannessa.

Ashley Graham on jakanut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti äitiyden eri puolet, jotka hän on saanut oppia Isaac-pojan äitinä. Nyt nainen julkaisi suloisia pieniä videoleikkeitä, joissa nähdään miten poika viihtyy isänsä kanssa, ruokailee rinnalla ja uiskentelee pienessä altaassa.

32-vuotias Ashley Graham on selvästi nauttinut ajastaan pienen pojan äitinä. Nainen on myös rohkeasti jakanut kuvia ja videoita hänen imetystaipaleestaan. Moni naisen seuraaja ihasteleekin sitä miten upea imuote seitsemänkuisella Isaacilla näyttää olevan.

View this post on Instagram

My Isaac Menelik 🤎

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on