Täydellinen nainen mykistää ranta-asussaan – upea näky uima-altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dorit Kemsley on muotisuunnittelija, mutta parhaiten hänet silti tunnetaan Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjasta. Nyt nainen esitteli hänen tyrmäävän upeaa vartaloaan ranta-asussa, jonka hän on itse suunnitellut.

Tuoreissa Instagramiin julkaistuissa kuvissaan 43-vuotias Dorit Kemsley ihastuttaa kirkkaan oranssissa ranta-asussa, johon kuuluu pitkähihainen paita ja verkkokangasta olevat leveälahkeiset housut. Asu korostaa naisen timmiä keskivartaloa, joka onkin kiinnittänyt monien kuvia kommentoineiden huomion.

Dorit Kemsleyn asu on peräisin naisen itse perustamasta Beverly Beach -rantavaatemallistosta, jonka parissa hän on työskennellyt jo vuosia. Tähti on ollut naimisissa managerina toimivan Paul Kemsleyn kanssa vuodesta 2015 lähtien. Pariskunnalla on myös kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias poika Jagger ja neljävuotias tyttö Phoenix.