Janni Hussi videolla bikineissä – näyttävä video puhuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Nyt naisen tuorein Instagram-julkaisu sai seuraajat väittelemään siitä uiko nainen järvessä ilman bikinien alaosaa vai ei.

Janni Hussi julkaisi juuri itsestään kuvasarjan, jossa hän poseeraa niukoissa oransseissa bikineissä. Nyt nainen on päätynyt samassa uima-asussa sukeltamaan. Bikinien alaosan väritys ja se, että ne ovat malliltaan tangat, ovat antaneet seuraajille vaikutelman paljaasta takapuolesta.

Janni Hussi oli aluksi kirjoittanut kuvatekstiinsä, että hän on viettänyt päivänsä piraijana. Myöhemmin hän joutui kuitenkin lisäämään kuvatekstiin selvennöksen siitä, että hänellä on kuvassa bikinien alaosa päällä. Paljaat pakarat saivat monet jo kommentoimaan, että nainen on päätynyt uimaan housuitta.