Charly Jordanin asu paljasti enemmän kuin niukka toppi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa. Viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana, joten kiirettä hänellä ainakin riittää sisällöntuotannon parissa.

Tällä kertaa Jordan kertoo kuvanneensa YouTube-videota ja tutustuneensa TikTokiin juuri ennen lyhyen somevideon ikuistamista. Hänellä on videolla yllään paita, joka hakee niukkuudessa vertaistaan. Se nimittäin paljastaa enemmän paljasta pintaa kuin tavallinen toppi.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa.