Tallulah Willis rohkeassa kuvassa – jalka jättimäisen kivipeniksen päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt perheen 26-vuotias tytär Tallulah Willis julkaisi kuvan näyttävästä poseerauksesta paljastavassa asussa.

Julkaisemassaan Instagram-kuvassa Tallulah Willis poseeraa suloinen koira sylissään. Naisella on jalassaan vain pikkuhousut ja yläosana vihreä neuletakki, jonka napit ovat ylintä nappia lukuunottamatta auki. Huvittava yksityiskohta kuvassa on naisen jalan alle jäävä jättimäinen kiviveistos, joka esittää penistä.

Tallulah julkaisi aiemmin myös videon, jossa nähdään millaista puuhaa perhe oli keksinyt viettäessään yhdessä karanteeniaikaa. Tytär antoi isänsä ajella hänen hiuksensa muutaman millimetrin mittaiseksi. Tallulah onkin nykyään näyttävä näky hyvin lyhyissä hiuksissaan, jotka sopivat naisen persoonalliseen tyyliin todella hyvin.