Jesse Kaikuranta avautui: ”Päätin julkasta rehellisen ja aidon kuvan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jesse Kaikuranta nousi suuren yleisön suosioon The Voice of Finlandista vuonna 2012. Mies on saavuttanut jättisuosion suomalaisten kuuntelijoiden joukossa. Menestyksen varjopuolena oli kiivaaseen keikkailutahtiin väsyminen.

Viime aikoina omaan hyvinvointiinsa keskittynyt Jesse Kaikuranta on nyt julkaissut Instagramiin kuvan, jota hän kuvailee poikkeukselliseksi. Mies on päättänyt edustaa kuvapalvelun rehellisempää ihmistyyppiä, jossa ei kaunistella asioita, vaan julkaistaan sisältöä rehellisellä otteella.

– Harvemmin tulee julkaistua itsestään kuvia suoraan edestäpäin ilman filttereitä tai muokkauksia. Mulle on tyypillistä etsiä ensimmäisenä kaikki virheet omista kuvista ja keskittyä kaikkeen negatiiviseen. Tänään päätin julkasta rehellisen ja aidon kuvan ja sanoa itselleni, että oon ihana ja hyvä just tällasena kun oon, hän kirjoittaa.