Demi Rose jätti rintaliivit ja paidan pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli Demi Rose tunnetaan ahkerana sosiaalisen median, etenkin Instagramin käyttäjänä. Kuvien jakaminen ei vaikuta juurikaan vähenevän lomailunkaan aikana. Demi jatkoi kuvien julkaisemista muhkeiden arkistojensa turvin, mutta nyt nähdään myös uutta materiaalia.

25-vuotias povipommi nähdään nyt sporttisena, mutta yläosattomissa jätettyään sekä paidan että rintaliivit pukematta. Tällaista yläosatonta urheiluhenkistä kaunotarta harvoin nähdään ainakaan julkisilla paikoilla

View this post on Instagram

She’s like the wind 💕

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi Rose vietti kevättä eristyksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. 25-vuotiaan tähden kevään matkasuunnitelmat menivät maaliskuussa uusiksi koronakriisin ja siitä johtuvien rajoitusten vuoksi.