Maailman ensimmäinen drive-in -kummitustalo avataan – idea syntyi koronakriisin ansiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisten pelotteluun tähtäävissä kummitustaloissa liikutaan yleensä joko jalan tai raiteita pitkin kulkevan vaunun kyydissä. Nyt Japaniin ollaan kuitenkin avaamassa tiettävästi maailman ensimmäinen drive-in -kummitustalo.

Tuotantoyhtiö Kowagarasetai on muuttanut Tokiossa sijaitsevan valtavan autotallin karmivaksi nähtävyydeksi. Vieraita pyydetään ajamaan kummitustalon läpi kulkevan noin 20 minuuttia kestävää reittiä pitkin samalla, kun auton radiosta toistetaan kummitustarinaa. Arvatenkin he joutuvat ajoneuvoa kohti pomppivien kummitusten ja veristen zombien säikyttelemäksi.

Kowagarasetain tuottaja Kenta Iwanan mukaan drive-in -kummitustalo on perinteisiä kummitusjunia pelottavampi, sillä vieraat ovat jumissa autonsa sisällä. AFP-uutistoimiston mukaan Iwana keksi idean yhtiön järjestämien tapahtumien jouduttua perutuksi koronarajoitusten ansiosta. Noin 66 euroa per auto maksava kokemus on saavuttanut jo suuren kysynnän Tokiossa.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.