Chrissy Teigen ja John Legend viihdyttävät lapsiaan – järjestivät hauskat teekutsut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend keksivät aina hauskaa tekemistä lapsilleen. Pariskunta ihastutti hetki sitten järjestämällä Luna-tyttären pehmoleluille häät. Nyt perhe on pitänyt ylelliset teekutsut.

Chrissy Teigen ja John Legend järjestivät heidän neljävuotiaan Luna-tyttären ja kaksivuotiaan Miles-poikansa kanssa hauskat teekutsut. 34-vuotias perheenäiti julkaisi Instagram-kanavallaan iloisen kuvan heidän perheestään, jossa niin aikuiset kuin lapsetkin ovat hymyssä suin ja parhaimpiin pukeutuneina.

Teekutsuille Luna-tytär oli kutsunut yhden ystävänsä. Tarjolla oli pizzaa, erilaisia keksejä, kakkutikkareita ja teetä. Kaikki tarjoiltiin ihanan tyttömäisistä kukallisista astioista ulkona, jonne oli katettu suloinen pieni pöytä lapsia varten. Teemana vaatetuksen osalta näytti olevan vaaleanpunainen, ja jopa 41-vuotias perheenisä John Legend oli pukeutunut vaaleanpunaiseen pukuun tilaisuutta varten.

View this post on Instagram

tea party!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on