Chrissy Teigen suihkukuvassa: ”Työnnän mielipiteesi ahteriin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen äiti ja huippumalli Chrissy Teigen on puhunut aitojen naisvartaloiden puolesta jo pitkään. Hän poistatti hiljattain silikonit rinnoistaan ja palasi luomu-ulkonäköön. Nyt hän suunnittelee uutta leikkausta, koska luomurinnat ovat liian suuret.

– Kyllä, ne ovat edelleen valtavat. Rehellisesti mietin, että menisin uudestaan leikkaukseen ja pienennyttäisin rintojani lisää. En odottanut, että ne olisivat edelleen näin suuret, Teigen kertoo Instagramin tarinoissa.

Tuoreessa kuvassaan 34-vuotias supermalli poseeraa faniensa iloksi suihkussa bikineissä. Estoton kaunotar pohtii kuvansa yhteydessä pitäisikö kuvatekstissä laittaa ”Työnnän mielipiteesi ahteriini” vai kenties lyhyesti ja ytimekkäästi ”wedgie”.