Johanna Tukiainen meni kihloihin – vauva syntyy lokakuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen julkkis ja esiintyvä taiteilija Johanna Tukiainen asuu nykyään Ruotsissa Tukholmassa. Hän odottaa ensimmäistä lastaan saman katon alla asuvan miehensä kanssa. Nyt Johanna on mennyt kihloihin.

Tyttövauvan lokakuussa synnyttävä Johanna Tukiainen hehkuu onnea. Hän on mennyt lapsen isän kanssa kihloihin ja nauttii tulevasta pienokaisesta söpöjä vauvajuttuja hankkien. Pienokaisen laskettu aika on 9. lokakuuta. Johanna ilmoitti kihlauksesta Facebookissa.

Äsken 42 vuotta täyttänyt Johanna Tukiainen on löytänyt rauhan uskonnosta. Hän tekee edelleen keikkoja ravintoloissa esiintyen, mutta viihtyy skandaalilehtien ja juorujen sijaan paremmin terveellisten elämäntapojen ja perheensä parissa. Tämä jos mikä ärsyttää naisen nettikiusaajia. Lapsen isä ei ole julkisuudessa.

Publiée par Johanna Mia Tukiainen sur Mercredi 29 juillet 2020

https://www.instagram.com/p/CCbIgnLhaW6AfpUuU6QKXjZ0a5H_dWjO42LLGo0/