Pakettiauton kuljettajaa ja matkustajia etsitään – ovat epäiltynä tapon yrityksestä Hämeenlinnassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi kertoo, että tutkinnassa on tämän viikon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Jukolan kaupunginosassa tapahtunut ampumistapaus. Poliisi on julkaissut kuvan pakettiautosta, mikä liittyy tilanteeseen. Ampumistapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Hämeenlinnan Jukolan S-Marketin pihalla oli ammuttu laukauksia tiistain ja keskiviikon välisenä yönä puolenyön jälkeen. Hämeen poliisin mukaan paikalle oli kokoontunut noin kymmenen henkilöä selvittämään kytevää sukuriitaa. Osapuolet olivat varustautuneet veitsin ja ampuma-asein.

Tapon yrityksestä epäiltyjen henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja heidät on etsintäkuulutettu. Kuvan ajoneuvo liittyy tapahtumiin ja kyseessä on pakettiauto tai muu vastaavan kokoinen ajoneuvo. Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvon kuljettajasta ja matkustajista tiistaina puolenyön jälkeen Jukolan S-Marketin lähistöllä. Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimitse 02954 14222.

Poliisi