Disney+ -suoratoistopalvelu syyskuussa Suomeen – palvelun hinta selvisi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalveluiden kirjo on jälleen kasvamassa entisestään myös Suomessa. Syyskuussa Suomeen rantautuu monien odottama Disney+ -palvelu.

Disney+ saapuu Suomeen hieman odotettua myöhemmin, 15. syyskuuta. Palvelu aloittaa samana päivänä myös muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Sen hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa ja 69,99 euroa vuodessa.

Disney+:n valikoima tulee sisältämään Disneyn elokuvia ja sarjoja sekä Pixar, Marvel ja National Geographic -sisältöä, josta osa on luotu varta vasten palvelua varten. Odotettuihin nimikkeisiin lukeutuvat muun muassa Star Wars -sarja The Mandalorian, High School Musical: The Musical: The Series ja Marvel -sarjat WandaVision sekä The Falcon and the winter Soldier.