Juontajalegenda Regis Philbin kuolinsyy selvisi – olisi täyttänyt ensi kuussa 89 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken maailman tunnetuimpiin televisiojuontajiin lukeutuneen Regis Philbinin kuolemasta. Pitkän uran tehnyt televisiolegenda kuoli kotonaan 88-vuotiaana. Nyt hänen kuolinsyynsä on kerrottu julkisuuteen.

Rakastettu televisioisäntä kuoli sydäninfarktiin, eli sydänkohtaukseen, jonka aiheuttajana oli sepelvaltiomtauti ja verenpainetauti. Mies kuoli kotonaan perjantaina 24. heinäkuuta. Hän olisi täyttänyt 89 vuotta vain kuukauden päästä, Page Six uutisoi.

Hänen perheensä on ilmaissut olevansa surun murtama miehen poismenosta. Regis Philbin juonsi uransa aikana lukuisia televisio-ohjelmia. Niistä tunnetuimpiin lukeutuvat Yhdysvaltojen Haluatko miljönääriksi?, America’s Got Talent ja Live! with Regis and Kathie Lee.