Jessica Simpson lähetti hyväksikäyttäjälleen elämäkertansa – toivoo kirjan auttavan naista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Simpson on paljastanut lapsuutensa traumojen aiheuttaneen myöhemmin päihdeongelmia. Tuttavaperheen tytär käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen kuuden vuoden ajan. Hyväksikäyttö loppui, kun Jessica Simpson kertoi asiasta vanehmmilleen ja hän ei enää päässyt tuttavaperheelle kyläilemään.

Jessica Simpson kertoo muistelmiaan elämäkertateoksessaan Open Book. Hän tapasi hyväksikäyttäjänsä kahdeksan vuotta sitten kasvotusten ja kertoi hänelle antavansa anteeksi, mutta ei enää aikonut kieltää tapahtunutta. Hän myös lähetti kopion kirjastaan hyväksikäyttäjälleen, Katherine Schwarzeneggerin podcastissa kerrotaan.

Jessica Simpson ei uskaltanut kertoa asiasta vanhemmilleen, koska luuli, että hyväksikäyttö olisi hänen syytään. Vasta 12-vuotiaana hän kertoi asiasta istuessaan samassa autossa äitinsä ja isänsä eli Tina ja Joe Simpsonin kanssa. Hänen äitinsä oli arvannut, että ystäväperheen talossa tapahtui jotain suljettujen ovien takana.

– Isä ajoi autoa, eikä sanonut mitään. Emme enää vierailleet perhetuttavien luona, mutta emme myöskään puhuneet aiheesta enää, Simpson kertoi.